Liga 1

NU au jucat pe prima speciala, dar iau niste bani in PLUS! Cat incaseaza jucatorii lui CSU pentru "Finala Ligii", cu Rapid:

Giulestenii au pierdut cu 1-2 meciul jucat in fata celor de la CSU. Au condus, dar au fost invinsi, asa ca i-au acuzat pe olteni ca au jucat cu prea multa motivatie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 13:18
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 13:35

CSU a castigat cu 2-1, desi, in opinia giulestenilor, nu avea de ce sa joace tare cu Rapid. De cealalta parte, baietii lui Bergodi aveau nevoie ca de aer de macar un punct pentru a-si apropia si mai mult salvarea de Liga II.

Zero puncte pentru Rapid si acuzatii pentru olteni ca ar fi jucat ca in "Finala Ligii Campionilor", dupa cum s-a spus aseara in Giulesti. Desi au negat ca au avut prime speciale, sefii lui CSU vor premia jucatorii pentru victoria care aproape a retrogradat Rapidul.

Bawab a recunoscut ca el si colegii sai vor incasa bani in plus:

"Noi am avut azi o prima in plus pentru prima data in acest campionat. Prea multe s-au zis in ultimele zile ca am dat punctele la altii, ca am luat banii si dintr-astea. Imi pare sincer rau de Rapid, asta zic din suflet, fara misto, fara nimic. Aici e atmosfera, teren, spectacol... Se simte fotbalul. Le inteleg frustrarea", sunt cuvintele lui Bawab de dupa partida.

Deci, il contrazice pe managerul clubului, Felix Grigore, care spunea ca: "Noi nu am jucat pe nicio prima speciala, ci pe cele stabilite la inceputul campionatului".

DigiSport anunta si care sunt sumele: 500 de euro pe punct, de jucator, deci 1.500 de euro. Aceste sume sunt in regulamentul intern de la CSU, stipulate, si se vor plati la final de sezon.

Insa inainte de meciul cu Rapid, conducerea oltenilor a anuntat ca 1.500 de euro e prima de victorie, bani care se iau imediat dupa meci.

Modifică setările cookies