Duminica 10 Ianuarie 2016, 09:00

NOUL TATUAJ cu care Stanciu si-a luat colegii prin surprindere in 2016! Cum a aparut decarul Stelei

In loc sa mearga si sa-si ridice premiul pentru antrenorul anului, Sumudica era sa ajunga din nou la spital. Si nu din cauza inimii.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Sumudica a fost marele absent la gala in care fotbalistii sai au luat cele mai multe premii. Pentru Budescu si Alibec, organizatorii au pregatit dulciuri cu mingi de fotbal.

Reporter: Cum va simtiti premiat?
Marius Sumudica: Mmm, premiat...mi-a scazut temperatura. aveam 39 dupa ce am luat premiu, a avut un iz asa, un miros de antibiotic si m-a ajutat sa ajung bine la antrenament.

La gala, fotbalistele i-au admirat palaria lui Ianis, dar s-au inghesuit la poze cu Hagi. Stelistul Stanciu s-a laudat cu noul tatuaj.

Si Hagi are de gand sa-si faca unul daca ia titlul cu Viitorul.
 
"Pentru mine echipele mari, de traditie, Steaua si Dinamo sunt favorite pentru ca au traditie, stiu cu ce se mananca, stiu sa castige. O sa avem acest obiectiv sa ne batem pentru primele locuri sau sa fim campioni!", spune Hagi.

"Depinde de noi, daca reusim sa castigam toate meciurile, nu cred ca se mai pune la titlu", spune Stanciu.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 10 2016
    steaua+1947 sa-ti tatuezi pe mana dreapta:....''nea gigi si clona e totul......si noi in zona inghinala:...''aici pui tu si seful botul''.......................
Indicele Robor la 3 luni a crescut. E la cel mai mare nivel din ultimii 3 ani şi jumătate." Vremea dobânzilor mici s-a dus"
BRAT