"Noul Boroi" de la CSA Steaua il contrazice pe Talpan! Ce planuri are cu echipa care se va infiinta in 2017

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Decembrie 2016, 10:28

	"Noul Boroi" de la CSA Steaua il contrazice pe Talpan! Ce planuri are cu echipa care se va infiinta in 2017

Citeste si: Raspunsul LPF dupa ce Talpan a cerut ca CSA Steaua sa fie primita direct in Liga I

Florin Talpan viseaza ca 2017 sa fie anul in care CSA Steaua sa aiba echipa in Liga I. Juristul Clubului Sportiv e convins ca "se va gasi o solutie" pentru ca pasii normali pentru infiintarea unei noi echipe sa fie putin sariti.

In replica, LPF a transmis clar: "Nu avem cum sa inscriem in Liga I o echipa departamentala!"

"Noul Boroi" de la CSA, interimarul Cristian Petrea, e putin mai realist. Intr-o situatie ideala, Steaua va fi in Liga I in 2020, spune seful Clubului Sportiv al Armatei.

Pana atunci, Lacatus trebuie sa faca o echipa capabila sa obtina promovarea an de an, iar in paralel, reprezentantii Armatei sa poata recruta un om de afaceri care sa investeasca in echipa. Singura conditie: sa nu il cheme Gigi Becali. (?!?)

"Nu m-am intalnit niciodata cu Becali si nici nu am vorbit cu el. Nu stiu daca FCSB intra in faliment. Pe mine ma privesc doar problemele Clubului Sportiv al Armatei Steaua."

"Ne dorim ca brandul care apartine CSA sa fie protejat, sa fie o exclusivitate a CSA. Asta e tot ce ne dorim, sa ne protejam marcile si sa le valorificam noi."

"Momentan noi avem un proiect pe care l-am promis suporterilor nostri. Dorim sa ne inscriem in liga a 4-a, sa parcurgem pasii, sa promovam si sa ne sincronizam cu finalizarea stadionului de fotbal.", a explicat Cristian Petrea, conform DigiSport.

2020 e anul in care lucrarile de modernizare ale stadionului Ghencea ar trebui sa fie finalizate.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies