Noua superstitie a lui Dica? Antrenorul Stelei a venit descult la conferinta de presa :) FOTO

Autor: Sport.ro
Joi 16 Noiembrie 2017, 16:26

Nicolae Dica a sustinut conferinta de presa dinaintea meciului cu Poli Iasi in sosete.

"Filmati-ma doar de la mijloc in sus", s-a amuzat Nicolae Dica la finalul conferintei de presa.

Jurnalisti au fost surprinsi sa il vada pe Dica doar in sosete, la iesirea din sala de la Berceni.

Antrenorul Stelei nu precizat daca e vorba de vreo noua superstitie, sau daca doar a vrut sa se simta cat mai confortabil in fata camerelor.

Cele mai importante declaratii:

...despre situatia accidentatilor: "Balasa este apt de joc. Mai resimte ceva dureri, dar poate sa joace maine. Benzar va reveni la antrenamente sambata sau duminica, ar putea juca cu Plzen."

...despre Nemec: "Am inteles ca este o problema legata de salariul lui. Eu sper sa vina, orice jucator de mare valoare este binevenit la Steaua. Mai vedem pana in iarna."

...despre Ianis Hagi: "Nu e vorba daca ma intereseaza pe mine. Orice fotbalist de valoare ar fi bun. Ianis e un fotbalist de pespectiva, eu cred ca se poate impune si la Fiorentina. Eu il cunosc din perioada petrecuta la Viitorul si are niste calitati extraordinare. Daca ar veni la Steaua, cu siguranta ar fi un lucru bun. Noi avem niste jucatori foarte buni, Man si Coman sunt titulari la nationala de tineret. E concurenta mare, probabil ca de-aia nu au ajuns Costache si Mailat la Steaua".

...despre meciul cu Iasi: "Intalnim o echipa foarte buna, cu jucatori valorosi mai ales de la mijloc in sus. Andrei Critea este un jucator foarte periculos."

"De Amorim, Golofca si Pleasca au fost trimisi la echipa a doua" - Nicolae Dica
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies