Liga 1

A fost sau n-a fost? Verdictul specialistului după penalty-ul primit de Rapid contra lui FCSB

  Rapid a beneficiat de un penalty contra lui FCSB, în prelungirile primei reprize.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 21:50
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 21:52

În minutul 45+4, la scorul de 1-0 pentru FCSB, Istvan Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri pentru Rapid, după un duel în careul gazdelor între Risto Radunovic și Cristi Săpunaru.

Marius Avram: "I-aș da credit lui Istvan Kovacs la faza asta"

Marius Avram (42 de ani), fostul arbitru FIFA, retras din activitate în urmă cu un an, spune că decizia lui Istvan Kovacs de a acorda penalty pentru Rapid a fost una corectă, deși inițial avea o altă părere.

"Da, din primele două reluări vă spun sincer că aș fi zis că nu e. Dar apoi, exact din spatele lui Istvan Kovacs se vede o ținere de tricou și o mână pe Săpunaru. Eu i-aș da credit la faza asta, exact luând în calcul acel unghi din care vede Kovacs, ultima reluare.

Un fundaș care ține acolo își asumă un risc enorm, un jucător cu experiență cum e Săpunaru știe să profite de o fază ca această și să obține maximul.

La un meci cu o asemenea încărcătură, instrucțiunile sunt să nu se întindă nervii la maximum, e un fir care nu trebuie să se rupă. Istvan a ținut până la un moment, acolo unde a avut acea reacție Săpunaru. A scăpat ușor, un arbitru mai scrupulos poate să îi ofere al doilea cartonaș galben. A riscat mult Săpunaru", a spus Marius Avram, pentru Prosport.

Tot Cristi Săpunaru a fost cel care a executat lovitura de la 11 metri. Căpitanul giuleștenilor a marcat, iar FCSB - Rapid s-a încheiat la egalitate după primele 45 de minute, scor 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies