NO FACE, NO NAME, NO MONEY! "E o rusine! Steaua, o gaura neagra, fotbalul din Liga I e ca in Albania" Omul care anunta dezastrul

Campioana nu are sigla. Adversarele nu au stabilitate. Liga I joaca intre evitarea retrogradarii si evitarea falimentului. Banii din drepturile TV inlocuiesc patronii de altadata. "Fotbalul din Romania a cazut si e la nivelul Albaniei si Bulgariei", anunta un important om de fotbal din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015, 12:35
Data actualizarii: Joi 19 Februarie 2015, 12:36

Dumitru Dragomir numeste "o rusine" ceea ce se intampla acum cu brandul Steaua:

"Nu are nume, nu mai are trei jucatori importanti, dar are bani, asta conteaza acum. Jocul merge pentru ca are cel mai bun lot. Este greu sa strangi intr-o perioada scurta, cum a fost Astra, sa faci o echipa mare, mai ales cand te si zgarcesti la bani. Becali a facut echipa cu bani multi pentru Romania, chiar daca el si-a luat de patru, cinci ori pretul dupa, dar el a riscat."

"Ma asteptam la o victorie la scor a Stelei. Are si echipa buna, antrenor serios, grupare serioasa. La fotbal, conteaza ultimul rezultat, asa am fost invatat"

"Tot va aud cu sigla. Joaca sigla? Ce sa conteze? Conteaza la p**ime, bai, fratilor. Asta e o rusine in tara asta, ca o echipa care a facut cinste tarii, sa fie injosita cum se intampla acum. Sunt meritele Stelei, ale actualului patron, ca Steaua exista. Daca o lasa acum, cine o ia acum? Steaua e o gaura neagra, daca nu o lua Becali. Becali a platit bani multi, a platit toate datoriile atunci cand a luat-o", a declarat acesta la Sport.ro.

Fostul sef al Ligii considera ca fotbalul din Romania a cazut enorm in ultimii ani:

"Galeriile nu vor putea sa stea acasa. Show-ul e pe stadion, nu in camere la televizor. Showurile incep sa dispara din fotbalul romanesc. Valoarea fotbalului romanesc la nivel de echipe, parerea mea, suntem la nivelul Bulgariei, Albaniei, acum am cazut de tot."

"Lipsa banilor reprezinta un motiv, puscariile sunt pline de oameni din fotbal. Cei care nu au fost inca arestati, sunt cu dosare penale si asteapta sa ii ia. Garantez ca o parte din cei care sunt in puscarii sunt nevinovati.", a mai spus acesta.

In privinta transferului lui Keseru la Al Gharafa, Dragomir mai spune: "2 milioane de euro este o suma care i se potriveste lui Keseru"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies