Probleme la Steaua! Nikolici s-a urcat BAUT la volan si a facut ravagii in trafic! IMAGINI INCREDIBILE cu atacantul Stelei: VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 18:50

	Probleme la Steaua! Nikolici s-a urcat BAUT la volan si a facut ravagii in trafic! IMAGINI INCREDIBILE cu atacantul Stelei: VIDEO

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

In urma cu cateva luni, varful Stelei Stefan Nikolici a fost surprins in cele mai urate momente posibile. Era beat mort si murdarea un taxi, la finalul unei escapade nocturne. La doar cateva luni distanta, Nikolici demonsteaza un comportament necivilizat in trafic, care ar fi putut pune in pericol viata celorlalti.

Cu o zi inaintea meciului cu Schalke, Nikolici a fost filmat in timp ce consuma alcool la o terasa din Capitala, iar apoi se urca la volan si trece pe coloarea rosie a semaforului.

CLICK AICI pentru VIDEO

Conform noului cod rutier care ar putea intra in vigoare in curand acesta ar risca o amenda de pana la 16.000 de lei si suspendarea permisului pana la 4 ani.

Sursa foto: Cancan.ro
 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT