Ilie Dumitrescu CFR Cluj Lazio playoff conference league Conference League

Ilie Dumitrescu, reacție directă despre adversara lui CFR Cluj în Conference League. Cum vede duelul cu Lazio

CFR Cluj și-a aflat adversara din play-off-ul pentru optimile din Conference League

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 23:03
Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 23:11

Ilie Dumitrescu a declarat că meciul cu Lazio reprezintă o provocare pentru antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, şi jucătorii săi.

"Este o provocare, noi am văzut ce înseamnă forţa grupului de la CFR Cluj. Vorbim de continuitate, de un proiect cu un antrenor care este de cinci-şase ani la CFR. Ei cu siguranţă se vor întări, din ce am înţeles, şi meciul cu Lazio este o provocare pentru Petrescu şi jucătorii de la CFR. Să nu uităm că ei au ieşit din primăvara europeană din Europa League fără să piardă cu Sevilla.

Faptul că ei au ajuns aici este o performanţă notabilă şi mă aştept ca nivelul din Superliga să crească de la an la an, să se investească mai mult şi să apară rezultate din ce în ce mai bune la nivel de club în Europa. Pentru că apoi vor veni şi rezultatele la echipa naţională", a spus Dumitrescu, la lansarea volumului biografic intitulat "Marcel Răducanu - talent, fenomen şi legendă".

CFR Cluj joacă cu Lazio în play-off-ul pentru optimile Conference League

CFR Cluj va întâlni Lazio Roma în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la Nyon.

Partida din prima manşă a barajului va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2019/20 în grupele Europa League. CFR a câştigat acasă cu 2-1, iar Lazio s-a impus cu 1-0 la Roma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!