Nicolae Dică știe unde ar trebui folosit Deian Sorescu la FCSB! Cum poate schimba jocul roș-albaștrilor 

Deian Sorescu CS Mioveni FCSB Nicolae Dica Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 08:59
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 08:59

Fostul antrenor al FCSB-ului a mărturisit cum s-a comportat Deian Sorescu la echipa națională în mandatul lui Mirel Rădoi.

FCSB a bifat primul transfer al iernii. După ce a renunțat la 7 jucători, roș-albaștrii l-au împrumutat pe Deian Sorescu (25 ani) de la Rakow, până la finalul sezonului, cu opțiune de împrumut în vara lui 2023.

Nicolae Dică a rămas impresionat de Deian Sorescu 

Nicolae Dică (42 ani), antrenorul care a pregătit-o pe FCSB în acest sezon, este impresionat de calitățile lui Deian Sorescu. Actualul tehnician al lui CS Mioveni l-a văzut la treabă pe jucătorul de bandă la echipa națională, când era secundul lui Mirel Rădoi (41 ani), și consideră că Deian Sorescu ar fi un câștig pentru clubul roș-albastru dacă ar evolua pe postul de fundaș dreapta. 

„Deian Sorescu este un jucător important din punctul meu de vedere. L-am avut la echipa națională. Este un profesionist sută la sută. Am văzut cum se antrenează.

Dacă îl vor folosi pe postul de fundaș dreapta, este un jucător foarte ofensiv, vine din mijlocaș de bandă. Este un jucător care la FCSB se pliază foarte bine la ceea ce vor ei să joace”, a declarat Nicolae Dică pentru DigiSport

Deian Sorescu, susținut la FCSB de către un fost căpitan al lui Dinamo 

Părerile referitoare la sosirea lui Deian Sorescu la marea rivală a lui Dinamo au fost împărțițe. De unii suporteri ai „câinilor” a fost criticat, în timp ce alții i-au urat succes în noua aventură.

Unul dintre susținători este Valentin Lazăr (33 ani). Fostul atacant al lui Dinamo se bucură că bunul său prieten a ales-o pe FCSB. Acesta consideră că clubul roș-albastru poate avea un rol esențial în propulsarea lui Deian Sorescu într-un campionat puternic din străinătate. 

„Vorbim de trădări? E al nu ştiu câtelea jucător care se duce. Dacă el nu avea un mediu bun la Rakow şi a decis să vină aici, a luat cea mai bună decizie pentru el.

Este un jucător care la Dinamo, în viitorul apropiat, nu se putea întoarce pentru că nivelul şi bugetul salarial nu îi permit asta. Speră să facă faţă pentru că e prietenul meu şi mă bucur pentru el. Şi de la FCSB are o rampă de lansare mai bună decât avea la Rakow”, a declarat Valentin Lazăr pentru as.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!