Nicolae Dica Andrei Ivan Universitatea Craiova Superliga

Nicolae Dică a identificat principala problemă de la Universitatea Craiova: "Era golgheter, a dispărut din primul 11"

Universitatea Craiova a suferit o înfrângere drastică în etapa a 13-a din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 12:36
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 12:52

Oltenii au fost învinși, pe teren propriu, de Petrolul Ploiești, scor 1-3, iar pe tot parcursul meciului, în care echipa din Bănie nu a arătat nimic, fanii i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, cel care ocupă funcția de "principal". 

Problema cu care se confruntă Universitatea Craiova

Nicolae Dică este de părere că transferul lui Alex Mitriță l-a pus în umbră pe Andrei Ivan, jucător care nu mai prinde echipa de start, deși sezonul trecut a fost golgheterul oltenilor.

"La Craiova e o problemă acolo cu Ivan pentru că el anul trecut era golgheter, cel mai bun jucător şi dintr-odată a dispărut din primul 11. Aducându-l pe Mitriţă au pierdut şi ca echipă şi un jucător. (n.r. aduce mai mult Mitriţă decât aducea Ivan anul trecut?)

Era bine să facem câte goluri şi pase de gol a oferit Ivan anul trecut şi câte are până acum Mitriţă, să faci aşa o comparaţie în mare", a declarat tehnicianul, potrivit Orange Sport

Fără suporteri la meciul cu Rapid

Peluza Nord a Universităţii Craiova a anunţat că, dacă Mihai Rotaru nu numeşte un antrenor, nu se va mai prezenta la meciuri, primul fiind duelul cu Rapid, din Giulești.

”După cum aţi văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente şi e clar că trebuie să încercăm altceva.

Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa. Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti. Ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova. Urmând ca meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem – binele clubului! Suporterii şi istoria merită mai mult respect”, au transmis suporterii olteni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!