Nicolae Mitea Superliga

Nicky Mitea nu se lasa! "Negociez cu o echipa din strainatate!" Cum isi pregateste revenirea fostul jucator al lui Ajax

Ajuns la 30 de ani si fara echipa de ani buni, Nicky Mitea isi anunta un comeback de senzatie! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iulie 2015, 19:13
Data actualizarii: Vineri 03 Iulie 2015, 19:17

Dupa incercarea esuata de la Chiajna, Mitea anunta ca nu renunta la fotbal, chiar daca a ajuns la 30 de ani si n-a mai jucat la nivel inalt de cand era pustan. Mitea anunta ca negocieaza cu o echipa din strainatate, insa nu vrea sa-i dea numele de tema sa nu aiba parte de ghinion. 


"Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni pana nu se concretizeaza ceva. Sunt in tratative cu cineva, cu o echipa din strainatate si pana nu rezolv problema asta nu vreau sa mai spun nimic. Pana nu e ceva concret, nu vreau sa mai fac declaratii”, a spus Mitea pentru Ring. 

Mitea se antreneaza in continuare si asteapta o noua sansa in lumea fotbalului. In 2003 pleca la Ajax dupa doar noua meciuri la Dinamo. 


"Ma antrenez zilnic la sala, vreau sa-mi mentin conditia fizica. In minge mai dau la cate un tenis de picior, la un fotbal cu prietenii, nimic mai mult. Sunt constient ca imi va fi greu sa revin la forma mea din vremurile bune, dar sunt dator sa incerc. Oricum, e dificil sa revin la conditia fizica pe care am avut-o cand eram fotbalist profesionist. Trebuie sa pornesc de la zero”, a mai spus Mitea.

"Nu sunt batran si cred ca mai pot juca fotbal la nivel inalt. De ce sa nu incerc din nou, eu cred ca nu e prea tarziu.”, mai spune Nicolae Mitea.

Modifică setările cookies