"Nici Mourinho nu ar face performanta la Steaua. Nu are jucatori de valoare!"

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Septembrie 2009, 08:31
"Nici Mourinho nu ar face performanta la Steaua. Nu are jucatori de valoare!"

Ilie Dumitrescu este socat de recentele evenimente din Ghencea si spune ca Steaua nu poate face performanta cu niciun antrenor - jucatorii nu au valoare!

"In Grecia, nu mi s-a intamplat asa ceva nici la AEK Atena, nici la PAOK. N-am dat curs ordinelor patronului si am reusit performanta de a fi demis. Nu mi s-a spus nimic, dar cred ca totul mi s-a tras de la turneul de pregatire din Franta. Am avut discutii contradictorii cu cei din conducerea clubului asupra unor jucatori care trebuiau sa intre in primul 11. Au fost probleme si la transferuri, ei erau nemultumiti ca am adus la echipa jucatori de Champions League.

Iubesc Steaua, sunt produs suta la suta al acestui club, dar nu ma gandesc la o eventuala colaborare cu formatia din Ghencea. Oricum, nimeni nu m-a contactat. Indiferent de cine ar veni la Steaua, Wenger, Sacchi, Mourinho, nu s-ar face nimic, fiindca e lipsa acuta de jucatori de valoare. Cei tineri nu sunt la maturitate. Asta este situatia acum. Daca n-ai bani multi, nu pot pretinde performante notabile." a declarat Ilie Dumitrescu in Evenimentul Zilei.

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies