CUTREMUR la Dinamo: "Negoita vinde clubul cu 2 milioane!" Danciulescu si-a anuntat plecarea din club

CUTREMUR la Dinamo: "Negoita vinde clubul cu 2 milioane!" Danciulescu si-a anuntat plecarea din club

Ionut Negoita i-a anuntat pe angajatii lui Dinamo ca nu il mai intereseaza de club! 

UPDATE: 18:30: Ionel Danciulescu a anuntat ca pleaca si el de la Dinamo in pauza de iarna. 

"Eu cred ca e mult mai bine asa. Poate sa vina oricine in locul meu si sa faca o treaba de o suta de ori mai bine decât mine.

Acest anunt am vrut sa-l fac mai de mult, iar cei apropiati mie stiu acest lucru, pentru ca am mai vorbit cu ei pe acest subiect. insa, motivele care m-au impins la luarea acestei decizii vreau sa le tin numai pentru mine. 

Vreau sa vina vacanta. Vreau sa iau o pauza de la tot ce inseamna Dinamo. Trebuia sa fac anuntul de mai de mult", a fost marturisirea-soc a lui Danciulescu, la Digi. Negoita a salvat Dinamo de faliment, insa acum nu mai vrea sa ramana in Stefan cel Mare. Negoita l-a vandut deja pe Costache la CFR si s-a inteles cu echipa din Cluj pentru Nemec, iar pana in iarna mai urmeaza si alte transferuri. Negoita i-a spus lui Danciulescu ca e gata sa vanda clubul cu 2 milioane de euro! 

 

”Astazi dupa amiaza am vorbit cu dansul. Din ce știu eu, pe dansul nu-l mai intereseaza deloc ceea ce se întampla la Dinamo. Vrea sa vanda pentru a recupera macar 15% din ce a investit pana acum. Din ce mi-a spus, este o suma de vreo doua milioane de euro.

Este dispus sa plece în orice moment daca se gasește cineva care sa-i ofere suma respectiva de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamagit și nu-l mai intereseaza nimic din ce se întampla la echipa. În acest moment clubul trebuie sa se autofinanteze”, a declarat Ionel Danciulescu la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies