Nicu Gheara: "Negoita poate deveni rapidist, asa cum si Copos a fost dinamovist"

Luni 02 Februarie 2009, 22:30
Nicu Gheara: "Negoita poate deveni rapidist, asa cum si Copos a fost dinamovist"
Asteptat la Dinamo, cu gandul la Petrolul, Negoita ar putea sa fie salvatorul Rapidului. "Ar putea deveni rapidiust, asa cum si dinamovistul Copos a facut-o!", spune Nicu Gheara la Sport.ro.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

"Rapid, in situatia de acum... orice om ar fi potrivit acolo. Negoita nu este expert in fotbal, dar a stiut sa isi faca prieteni, sa nu fie mintit, pacalit. Daca va intra in fotbal, la Rapid sau la alt club, cu seriozitatea lui, va face performanta. Fotbalul are nevoie de oameni ca Ionut Negoita. El nu a vorbit niciodata urat. Eu il sfatuiesc sa intre in fotbal, unde crede ca e mai bine pentru el. Daca George Copos stie sa negocieze la situatia de acum, cea mai buna varianta pentru el ar fi Rapid si ar fi iubit de fanii rapidisti. El este afacerist si orice om de afaceri cumpara si vinde orice. El poate devenit rapidist, asa cum si Copos acum 16 ani era dinamovist", a declarat Nicu Gheara la Specialul Sport.ro.

"In urma cu 9-10 ani am vorbit cu Copos, cand sponsorizam si eu la Rapid. Propunerea lui era maxim 2%. Pe mine nu ma interesa sa acaparez Rapidul. I-am spus ca pot sa detin 40% si el restul. El mi-a zis sa mai asteptam, eu am mai dat bani si am vazut ca nu se poate. I-am spus ca o sa vina timpurile cand nu o sa mai poata sa duca el clubul. Nu erau Badea la Dinamo, atunci, si Gigi la Steaua si clubul trebuia tinut ca afara, cu mai multi actionari. Copos ma ruga sa vin, dar imi propunea 2%. Pentru ca am fost rapidist si inca mai sunt, eu veneam cu sufletul, chiar daca pierdeam si bani", a mai declarat Nicu Gheara!

Nicu Gheara critica scandalurile din ultima vreme din fotbal si spune ca, orice s-ar intampla, campionatele nu se castiga la telefon:

"Ma uit la fotbalul din Romania, doar la meciuri, la interviuri mut canalul. Cand patronii vorbesc cum vorbesc intre ei, ce sa mai zic de suporteri. Actionarii ar fi trebuit sa dea un alt ton, cu un alt limbaj si comportament, fara nimicuri, vorbe urate. Nu se ia titlul la telefoane, daca nu ai echipa. Daca ar fi condus Jean Padureanu fotbalul romanesc, ar fi luat Cupe si campionate. Daca el conducea, putea sa isi faca si echipe sa castige titlul", a spus Nicu Gheara la Special pe Sport.ro si www.sport.ro

BRAT