Negoita nu e de acord cu tortele in tribune! "Sa plateasca ei daca ii lasa pe suporteri cu torte." Ce a zis despre arbitrul Tudor

Negoita nu e de acord cu tortele in tribune! "Sa plateasca ei daca ii lasa pe suporteri cu torte." Ce a zis despre arbitrul Tudor

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Negoita crede ca Dinamo poate sa castige in meciul de sambata. Patronul de la Dinamo a spus ca nu este deloc incantat de ideea ca suporterii sa aiba voie cu torte pe teren.

"Mi se pare ca permisivitatea este prea mare. M-am saturat sa platesc amenzi. Noi platim totul. Sa-si asume Liga, in cazul in care iese prost, dar noi nu vom plati. Nu vreau sa aud de nicio amenda. Daca Jandarmeria sau firma de paza ii lasa cu torte, sa plateasca ei. O sa imi iau in calcul sa si renunt la treaba asta pe care o fac. Sansa lui Dinamo este prin determinare, efort, vointa" a declarat Negoita.

Patronul lui Dinamo a vorbit si despre Alexandru Tudor.

"Sper sa fie in regula arbitrajul, domnul Tudor este un profesionist. Daca plecam invinsi, ne asumam asta, dar sa fie corect. Nu are rost sa apara scandalui inutile", a mai zis Negoita.

Citeste si:Ionut Negoita
VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies