Negoita nu ar zice "NU" unui partener: "Din pacate, nu prea se baga nimeni. Sunt multi care se baga doar in seama!" Ce spune despre viitorul lui Dinamo:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 11:58

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Ionut Negoita, actionarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, in direct la Sport.ro, acesta facand o scurta analiza a situatiei de la club, dar si o predictie pentru viitorul clubului.

"Am facut destul de multe la Dinamo, lucruri pozitive, in directia pe care ne-am trasat-o, in directia de reformare, de "New Dinamo". Mai sunt inca multe datorii, avem un mare dezavantaj de Steaua, care are multi bani, in timp ce noi inca avem datorii. Steaua are o echipa legata, un proiect la care s-a lucrat mult. La Dinamo s-a lucrat invers, intr-un sens al descresterii, trebuie sa redresam acest lucru.

Chiar si CFR-ul a inceput sa faca restructurari, desi a incasat multi bani, ati vazut. E un moment destul de greu, dar eu fac tot ce pot pentru a tine echipa pe linia de plutire si pentru a face o echipa de viitor.

Sunt optimist, vad o crestere in joc, vad o crestere a jucatorilor tineri. Cred ca mergem pe traseul si linia pe care ni le-am trasat.

Dinamo este un club mare, un club cu pretentii si asteptari mari. Normal ca ma preocupa acest lucru si mi-as dori sa am un partener puternic, sa nu fiu neaparat singur sau majoritar. Pe mine ma intereseaza ca echipa sa mearga bine. Din pacate, nu prea se baga nimeni in momentul acesta, iar motivele sunt multe. Lucrurile sunt destul de gri, e o perioada grea din punct de vedere financiar, au fost multi care s-au aratat dispusi, dar au fost doar vorbe. Sunt multi care se baga in seama, dar apoi se fac ca ploua.

E greu ca cineva sa vina cu bani, mai ales cu sume importante. Jucatorii nu pot fi platiti cu promisiuni. Doar cantonamentele din Spania si Italia au trecut de 100 de mii de euro", a spus Ionut Negoita, in direct la Ora Exacta in Sport.

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies