Negoita cauta actionar majoritar pentru Dinamo si le da o veste mare suporterilor: "Sunt sanse sa jucam in Europa sezonul viitor"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2015, 18:41

	Negoita cauta actionar majoritar pentru Dinamo si le da o veste mare suporterilor: "Sunt sanse sa jucam in Europa sezonul viitor"

"Sunt dispus sa predau controlul clubului Dinamo", este anuntul facut de actionarul majoritar din Stefan cel Mare

Ionut Negoita le da o veste mare suporterilor - Dinamo are sanse sa obtina o derogare din partea UEFA pentru a putea juca in competitiile europene in sezonul viitor.

"Am fost la UEFA, la Nyon, si am vorbit despre asta. Noi ne-am facut treaba, am platit tot ce era de platit pana la 30 mai, nu avem nicio datorie. Din anumite motive, cum ar fi vacanta judecatoreasca, decizia de iesire din insolventa a fost amanata pentru luna septembrie."

"Sunt sanse 50-50 sa jucam in Euyropa. Din ce mi s-a spus, UEFA trateaza deschis situatiile acestea. Avem sanse, eu cred in ele. Daca nu, avem si varianta sa mergem la TAS", a spus Negoita la Dolce.

Patronul lui Dinamo cauta investitori interesati sa preia chiar si pachetul majoritar de actiuni la club.

"Imi doresc sa am un partener de afaceri la Dinamo, poate chiar actionar majoritar. As fi dispus sa predau controlul. Dar sa vedem cine ar fi interesat sa investeasca intr-un fotbal care, din pacate, nu are o imagine prea buna."

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies