Negoita anunta ca Dinamo intra TOTAL in lupta cu Steaua: "Vrem trofee, vrem sa luam campionatul!" Ce spune de buget

Negoita anunta ca Dinamo intra TOTAL in lupta cu Steaua: "Vrem trofee, vrem sa luam campionatul!" Ce spune de buget

Dinamo l-a pus pe Andone antrenor si o ameninta pe Steaua. Vrea sa se bata cu echipa lui Becali pentru campionat la anul.

Patronul Negoita spune ca Andone va avea sustinerea lui totala. Negoita promite investitii si stabilitate. Il inteapa pe Rednic, despre care spune ca a renuntat complet la tinerii din lot de la inceputul anului.

"Vreau sa revenim la ceea ce stim ca e un must pentru noi. Daca vrem sa avem un viitor, trebuie sa lucram de acum la el. Noi i-am abandonat pe tineri de la inceputul anului. Vreau sa ne luptam la campionat. Investim in infrastructura la Academie, vrem ca anul viitor sa facem mult mai mult. Anul trecut am avut al 4-lea buget din Liga I. Pe primul loc a fost Steaua, apoi Astra, Pandurii si noi.

Am obtinut locul 4 cu al 4-lea buget din Romania. S-ar putea sa fim la nivelul Astrei de acum incolo. Am avut liniste financiara, am adus jucatori, au fost toate premisele pentru a se face performanta. La anul vrem sa fin mai buni din toate punctele de vedere. Nu vad de ce nu am avea performanta mai mare decat anul acesta. Avem jucatori sub contract, toti si-au aratat dorinta de a continua la Dinamo. S-au simtit respectati, au avut liniste. Luptam la campionat si vrem trofee. Vrem sa completam lotul acolo unde consideram ca trebuie sa facem asta, acolo unde domnul Andone considera asta!", a spus Negoita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, despre problema deceselor invocată de Vlad Voiculescu. ”Îi cer public lui Dan Barna să ne spună dacă știa”
BRAT
Modifică setările cookies