Liga 1

Negoita a ajuns la o intelegere, iar Dinamo se vinde zilele viitoare! "Vor sa ia clubul pana pe 30 aprilie"

Ionut Negoita anunta ca negocierile sunt aproape finalizare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 19:40
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 19:41

Fondul de investitii spaniol a intrat din nou in prim-plan, dupa ce Ionut Negoita ii refuzase anterior, iar lucrurile par sa ajunga la un consens. Initial, Herminio Menendez, seful ibericilor, a solicitat ca toate salariile sa fie platite la zi, iar datoria de aproximativ 3 milioane de euro sa nu mai existe.

 

Negoita spune ca s-a ajuns la o solutie de compromis, iar vanzarea ar putea avea loc pana pe 30 aprilie.

"Ca actualizare a informatiei, acel fond de investitii din Spania, cu care suntem in discutii de vreo doua saptamani si li s-a furnizat tot ce au cerut, a facut in weekend o propunere destul de ciutata: <Noi luam clubul, dar veniti la zi cu salariile!>. Bai, oameni, e 1 leu, dar va asumati restul. Sa preluati salarii, anumite datorii.

Am avut si eu o discutie cu ei, ieri, si le-am spus asta. Au resuscitat, sa zic asa, oferta. S-a ajuns la o formula de compromis. Daca se va finaliza sau nu, ramane de vazut. Asa discutii au tot fost in ultimii trei ani si nu s-a materializat. Oamenii spun ca sunt din filmul care trebuie, ca cei implicati sunt oameni de fotbal si ca bani au.

Au renuntat la ideea cu banii la zi. Ei stiau toate datoriile. Ei de doua saptamani tot cer documente si sunt la curent cu tot ce se intampla. Stiu toate datoriile, dar ei voiau sa fie platit tot. Le-am spus <<Oameni buni, nu chiar asa. Sa nu me luam la misto unii pe altii. Sa mai punem si bani?>>. Eu zic ca s-a gasit formula de compromis si spun ca sunt hotarati. Atat eu, cat si suporterii, isi doresc un investitor. Doamne ajuta sa fie ce trebuie cel de acum!

Ei spun ca au bani incat sa asigure performanta. Ei stiu ca trebuie sa vina repede. Au spus ca se pot incadra pana pe 30 aprilie, cand trebuie platiti ultimii bani pentru luarea licentei. Da, ei asa spun, pana pe 30 aprilie. Ei au toate datele problemei. Au discutat deja si cu cei de la Timisoara, despre Rotariu, cu administratorul judiciar, sa vada care e situatia, cum se poate rezolva. Sunt profesionisti de la modul cum au pus problema, nu sunt de pe strada. Au punctat destul de corect toate etapele. Din punctul asta de vedere au stiut cum sa ceara, ce sa ceara, au pus intrebarile corecte", a explicat Negoita, la DigiSport.

Modifică setările cookies