Negocieri CONFIRMATE pentru Rotariu! "Am fost intrebat de el!" Transferul de 3 milioane asteptat de Negoita

Negocieri CONFIRMATE pentru Rotariu! "Am fost intrebat de el!" Transferul de 3 milioane asteptat de Negoita

Dorin Rotariu are sanse mari sa plece de la Dinamo in aceasta iarna! 

Alexandru Matel a confirmat interesul croatilor de la Dinamo Zagreb pentru Dorin Rotariu. Fundasul roman a fost intrebat despre colegul sau de la nationala si a dat referinte bune. Dinamo Zagreb a jucat in aceasta toamna in grupele Champions Legue si in prezent ocupa locul 2 in campionat, sub Rijeka.

"Mi-as dori, va dati seama, sa am un roman alaturi de mine, sa mai vorbim si noi in limba noastra, sa mai iesim impreuna, sa mancam cu familiile. Am fost intrebat despre un jucator de la Dinamo, si cam atat tot, sper sa vina alaturi de mine. Am fost intrebat de Dorin Rotariu si am vorbit foarte frumos de el. Am spus numai lucruri frumoase despre el, si acum ramane sa se inteleaga, daca se va inainta o oferta", a declarat Matel, potrivit Dolce.

Ionut Negoita i-a fixat un pret mare lui Rotariu - vrea 3 milioane de euro pentru mijlocasul cotat la 1,75 milioane de euro in acest moment. 

Croatii s-au interesat si de Steliano Filip.

"Si de Steliano Filip am auzit si eu in presa, nu am fost intrebat personal de el, daca va fi sa vina, la fel, il astept cu bratele deschise acolo", a punctat Alexandru Matel. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies