"Ne chemam si noi jucatorii inapoi" FRF, somata sa ia masuri in cazul Stelei! Nationala provoaca un nou scandal in Liga I

Echipa Nationala Narcis Raducan Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2016, 11:24
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2016, 11:25

Cazul Stelei pune pe jar Liga I. Adversarii ros-albastrilor anunta ca isi cheama si ei jucatorii inapoi in cantonamente daca Steaua nu va fi sanctionata. 

Narcis Raducan spune ca Steaua trebuie sa respecte decizia Comitetului Executiv, care a votat ca nationala sa sustina un cantonament de iarna in Antalya. Stelistii nu si-au lasat cei 6 jucatori la lot, iar acum adversarii din Liga I asteapta o reactie din partea FRF.

"Pentru Pandurii este o onoare sa aiba jucatori convocati la echipa nationala. Consideram ca reprezentarea Romaniei la Campionatul European constituie o prioritate nationala.

In conditiile in care urmeaza un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele sa respecte decizia Comitetului Executiv de a lasa jucatorii sa se prezinte la echipa nationala, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate.

Daca una dintre echipe nu respecta regulamentele in vigoare cerem o reactie pe masura din partea FRF. Daca nu va urma o reactie pe masura, ne vom rezerva dreptul de a chema jucatorii convocati la echipa nationala inapoi in Spania.", a declarat Narcis Raducan pe site-ul oficial al celor de la Pandurii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!