Atacantul surpriza pe care Contra il vrea de urgenta la Petrolul! Ar fi singurul jucator din Liga I care merge la Mondial!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 12:35

	Atacantul surpriza pe care Contra il vrea de urgenta la Petrolul! Ar fi singurul jucator din Liga I care merge la Mondial!

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Contra mai are la dispozitie o saptamana pentru a-si rezolva o problema delicata. Antrenorul Petrolului a anuntat ca mai are nevoie de un atacant pentru returul campionatului, in conditiile in care Hamza si Dore au plecat de la Ploiesti in aceasta iarna.

Negocierile cu Toto Tamuz, atacantul care a refuzat Steaua in vara, au intrat in impas, dar oficialii Petrolului au o solutie de rezerva.

Este vorba de Jerry Bengtson, un international hondurian care va juca la Mondialul din Brazilia. Bengtson are 26 de ani, evolueaza in prezent in MLS, la New England Revolution si ar vrea sa faca pasul in fotbalul european in aceasta iarna.

Insa cifrele nu il avantajeaza prea mult - Bengtson a marcat doar 3 goluri in ultimele doua sezoane.

Inainte de aventura in State, Bengtson a mai evoluat in campionatul din Honduras, la Motagua si Vida.

Petrolul a transferat deja doi atacanti de la Fortuna Sittard - Patrick N'Koyi si Gevaro Nepomunceno - dar acestia vor ajunge in Romania abia in vara.

Petrolul va juca primul meci din campionat pe 23 februarie, cu FC Brasov.

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies