Mutarea de 4 milioane de euro din Liga I! Transferul care il pune pe urmele lui Cristiano Ronaldo!

Autor: Sport.ro
Luni 19 Mai 2014, 09:25

	Mutarea de 4 milioane de euro din Liga I! Transferul care il pune pe urmele lui Cristiano Ronaldo!

Dorin Rotariu e sfatuit sa plece de la Dinamo la Sporting Lisabona, acolo unde ar da pentru prima data ochii cu fotbalul mare.

Pustiul lui Dinamo are oferte, este urmarit de cluburi importante, insa Dinamo nu lasa la pret.

PLANURILE

Fost jucator la Sporting, Marius Niculae il sfatuieste pe Rotariu sa plece cat mai repede la Lisabona, acolo unde ar face pasul carierei.

"Are potential sa devina un jucator marcant, dar trebuie sa faca pasul la o formatie mai puternica, pentru a progresa. Eu i-as recomanda sa se duca la Sporting, stiu ca acolo poate creste, sper ca Dinamo sa-i permita transferul. Cine-l va lua va face o afacere buna", a spus Niculae, citat de Gazeta.

Dinamo nu vrea sa lase la pret indiferent de oferte. Daca nu primesc cel putin o suma egala cu 4 milioane de euro, 'cainii' nu il lasa pe Rotariu sa se transfere in strainatate.

Planul celor de la Sporting este sa-l ia imprumut pe pustiul lui Dinamo, pentru un an, pentru 700.000 de euro. Dupa aceea, daca jucatorul confirma in primul sezon, Dinamo va primi o oferta oficiala de transfer definitiv.

Dinamo nu e de acord cu asa ceva, mai ales ca vrea toti banii din prima. In plus, clubul din Stefan cel Mare trebuie sa imparta banii pe care i-ar lua pe Rotariu cu Marian Iancu, cel care detine 50% din drepturile federative ale jucatorului.

CV-uri

Marius Niculae are 33 de ani si joaca la Hoverla. El a imbracat tricoul lui Dinamo pentru cinci ani, apoi a plecat la Sporting, unde a jucat timp de alte patru sezoane (2001-2005).

Dorin Rotariu are 18 ani si 10 luni si a debutat la echipa mare a lui Dinamo in acest inceput de sezon.

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies