MUTAREA cu care Gigi Becali agita vestiarul la Steaua! Vrea sa-l inlocuiasca pe Lato, cat cere SALARIU jucatorul ales:

MUTAREA cu care Gigi Becali agita vestiarul la Steaua! Vrea sa-l inlocuiasca pe Lato, cat cere SALARIU jucatorul ales:

Steaua are sansa sa transfere de la CFR Cluj, club cu probleme financiare in aceasta perioada.

Tade si Camora sunt numele alese de Steaua, jucatori pe care CFR Cluj vrea 1,3 milioane de euro.

Varful clujenilor este o investitie utila pentru Steaua, care si-ar intari atacul, insa daca vine si fundasul stanga, inseamna ca echipa campioana se va desparti de Latovlevici.

Gigi Becali il stie pe Camora inca din vremea in care urmarea meciurile lui CFR. Portughezul joaca in Gruia inca din 2011 si acopera doua posturi: mijlocas stanga si fundas stanga.

Patronul a cerut ca negocierile cu el sa aiba loc si, pe cat posibil, Steaua sa-l transfere cu prima ocazie, adica in iarna.

Sursele PROTV ne-au declarat ca salariul lui Camora este unul important, la care jucatorul nu vrea sa renunte daca va ajunge la Steaua. 18.000 de euro pe luna ar trebui sa-i dea Steaua, adica peste 210.000 de euro pe an, fara bonusuri sau prima de instalare.

Astfel, daca Becali accepta mutarea portughezului in Ghencea, rezulta ca Steaua s-ar alege cu un jucator bun pentru doua posturi, insa ar avea de platit si unul dintre cele mai mari salarii din lot.

In schimb, forma lui Latovlevici nu mai este aceeasi care l-a propulsat la nationala. Dupa ce in trecut, cand era in forma maxima, fundasul a ratat de mai mult ori transferul, acum Iasmin va fi lasat sa plece pentru o suma mai mica.

Mario Camora are 28 de ani si este cotat la 1,5 milioane de euro. Iasmin Latovlevici are tot 28 de ani si este cotat la 2 milioane de euro; cota lui este in scadere fata de varful de forma, din vara anului trecut, cand valora 3 milioane de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Astăzi livrăm Republicii Moldova primele doze de vaccin AstraZeneca
BRAT

Modifică setările cookies