Mutare BOMBA pentru un stelist! AS Roma a pus ochii pe el si vrea sa-l aduca in aceasta iarna! Pe cine transfera langa Chiriches

Mutare BOMBA pentru un stelist! AS Roma a pus ochii pe el si vrea sa-l aduca in aceasta iarna! Pe cine transfera langa Chiriches

Gazzetta dello Sport a anuntat luni ca Vlad Chiriches va fi imprumutat la AS Roma. Vice-campioana Italiei mai vrea un roman, fost coleg cu Chiriches la Steaua!

Aflata pe locul 2 in Italia, AS Roma cauta sa se intareasca pentru a forta cel de-al 4-lea titlu de campioana din istoria clubului, primul din 2001 incoace! Pentru asta, Roma pregateste o iarna in care sa aduca noi jucatori. Pe langa Vlad Chiriches, cel despre care Gazzetta dello Sport scria luni ca va fi imprumutat de Tottenham la Roma, echipa lui Rudi Garcia este cu ochii si pe Iasmin Latovlevici!

Fundasul stanga al Stelei intra in ultimele 6 luni de contract si este cea mai accesibila varianta pentru Roma. Antrenorul Rudi Garcia nu este multumit de prestatiile lui Holebas in acest sezon, iar Ashley Cole este aproape de o plecare in Statele Unite.

Cei de la Inside Roma si AS Roma Live scriu ca echipa lui Rudi Garcia ii mai are in vedere pe Pasqual, cel care nu si-a prelungit contractul cu Fiorentina, dar si pe Baba, cel pe care Augsburg cere insa 5 milioane de euro.

Latovlevici a fost la un pas sa ajunga la Dinamo Zagreb in vara trecuta insa mutarea a picat, iar fundasul de 28 de ani a pierdut locul in primul 11 in dauna lui Filip pe finalul acestei primei parti a sezonului. Cum ii expira contractul in vara viitoare, Steaua ar putea accepta o oferta redusa pentru a-l lasa sa plece inca din aceasta iarna. Latovlevici a mai fost dorit de catre AS Roma si in 2013.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies