Multescu cere TRANSFERURI dupa 1-1 cu Corona Brasov: "Ratam cu seninatate, e greu sa joci cu atatia tineri in echipa" Ce a spus la finalul meciului:

Autor: Sport.ro
Vineri 16 August 2013, 23:36

	Multescu cere TRANSFERURI dupa 1-1 cu Corona Brasov: "Ratam cu seninatate, e greu sa joci cu atatia tineri in echipa" Ce a spus la finalul meciului:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Nu e o umilinta. Nu am inscris gol, am primit un gol stupid din lipsa de marcaj. Aveam nevoie ca jucatorii sa fie precisi, sa se concentreze, sa nu rateze. Am ratat, asta este, sunt tineri si astfel de lucruri se intampla, mai ales intr-un proces de reconstructie.

Nu pot sa fac o radiografie a meciului, nu sunt doctor. Nu stiu daca avem o problema mentala, poate ca avem. Lipsa de precizie, precipitarea, astea sunt marile probleme. Avem prea multi jucatori tineri. Am intalnit o echipa care si-a vandut scump pielea, a fost motivata. Corona are jucatori de viteza, are multi jucatori combativi.

Trebuie sa castigam si sa dam goluri, asta este socul de care are nevoie echipa. Lipsa jucatorilor de calitate este una dintre probleme. Noi ne vom pregati in continuare.

Am avut momente bune de joc, dar a lipsit ultima pasa, a lipsit golul. Am dominat, am construit, dar am ratat cu seninatate.

Repriza a doua a fost antrenament cu public, dar brasovenii s-au aparat, au inchis toate culoarele", a spus Gigi Multescu la finalul meciului.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT