Motivul pentru care Guilherme nu vrea sa mearga la Steaua! "E incredibil!" Care sunt jucatorii lui preferati din Liga I!

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 09:49

	Motivul pentru care Guilherme nu vrea sa mearga la Steaua! "E incredibil!" Care sunt jucatorii lui preferati din Liga I!

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Guilherme a venit in Romania in 2012, unde a jucat la Chiajna, pe vremea cand Reghecampf era antrenor la Concordia. Apoi s-a transferat la Petrolul, unde a devenit unul dintre cei mai buni fundasi stanga din Liga I.

Guilherme crede ca Reghe si Contra sunt cei mai buni antrenori din tara, iar dintre jucatori ii plac Sanmartean, Tanase si Alves.

"Pe primul loc, la egalitate, sunt Cosmin Contra si Reghe. Dupa ei imi place foarte mult Petre Grigoras, pe care il cosider un mare tehnician. Cei mai buni trei fotbalisti sunt Sanmartea, pentru tehnica lui, Tanase de la Steaua, care este si el foarte tehnic si Geraldo Alves, pentru profesionalismul de care da dovada", a spus brazilianul pentru Gazeta Sporturilor.

Fundasul este foarte incantat de publicul de la Ploiesti si spune ca nu a mai vazut nicaieri suporteri atat de fanatici.

"Avem meci in deplasare, vin sa ne sustina, jucam acasa, nu conteaza cu cine, avem stadionul plin. E incredibil! Trebuie sa le oferim si in acest sezon macar performantele de anul trecut"
, a mai declarat Guilherme.

19 meciuri a jucat fundasul in acest sezon de Liga I.

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies