Moraru, alegerea fanilor rapidisti! Liga Suporterilor din Giulesti a explicat de ce a fost refuzata oferta lui Massone:

Ora 14:00 - prezentarea oficiala a noului antrenor de la Rapid, in direct la Sport.ro

Liga Suporterilor Rapidisti sustine, intr-un comunicat de presa, remis agentiei MEDIAFAX, ca dintre cei doi oameni de afaceri interesati de preluarea clubului, Valerii Moraru a fost alegerea simpla pentru ca a prezenat lucruri concrete, in timp ce Angelo Massone a venit doar cu promisiuni pompoase.

"Suporterii Rapidului au discutat cu ambele tabere implicate in preluarea clubului, a ascultat cu interes si deschidere planurile acestora si a decis cu obiectivitate, avand ca principal scop binele culorilor alb-visinii."

"In contra promisiunilor pompoase ale domnului Angelo Massone, domnul Valerii Moraru a prezentat certitudini, lucururi concrete care nu au necesitat invelirea intr-o poleiala de nume gen Juventus Torino sau Ze Maria. Astfel, alegerea a fost una mai mult decat simpla: Valerii Moraru", se arata in comunicat.

Fanii rapidisti mentionaza ca nu se vor lasa intimidati de amenintarile cu actionarea in instanta ale investitorului italian care sustine ca a semnat un contract de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni cu Adrian Zamfir. "Tinem sa precizam ca suporterii Rapidului sunt mai mult decat obisnuiti cu amenintarile, cele din urma apartinand domnului Angelo Massone (fata de care ne exprimam public toata consideratia) nu ne clintesc hotararea. Daca omul de afaceri italian va intelege ca trebuie sa continue sa ameninte clubul Rapid nu va capata din partea noastra decat dispret. Speram ca toate partile implicate vor intelege ca pentru noi doar interesul Rapidului conteaza", se precizeaza in comunicatul intitulat "In Giulesti nu se intra cu forta".

Massone ameninta cu judecata

Angelo Massone spune ca a semnat un precontract cu Adrian Zamfir pentru preluarea pachetului de actiuni de la Rapid. Italianul ameninta cu un proces in instanta.

"Declar prin prezenta, in mod oficial, ca in situatia in care voi fi impiedicat, intr-un mod fraudulos, sa preiau pachetul majoritar conform contractului semnat, voi imputernici irevocabil pe reprezentantii mei legali pentru a intreprinde toate demersurile necesare, atat civile cat si penale, impotriva tuturor celor care se fac vinovati de aceasta. Toate discutiile si negocierile ce se fac in momentul de fata cu domnul Valerii Moraru, le consider premature si nu vor putea fi finalizate legal decat printr-un acord global intre parti", a precizat Massone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies