Momente TERIBILE pentru un fost stelist! A fugit de razboi si n-a fost platit 9 luni, apoi echipa lui a disparut

Autor: Sport.ro
Vineri 15 August 2014, 15:48

	Momente TERIBILE pentru un fost stelist! A fugit de razboi si n-a fost platit 9 luni, apoi echipa lui a disparut

Cand a semnat, nu-si imagina ca lucrurile pot sa se termine asa!

Lucian Burdujan a jucat in ultimul sezon la Tavria Simferopol, in prima liga din Ucraina. Dupa anexarea Crimeei, viata i s-a schimbat complet. Atat lui, cat si celorlalti fotbalisti din lot. Tavria a retrogradat la finalul campionatului. Jucatorilor le-a fost aproape imposibil sa se mai concentreze la ceea ce aveau de facut pe teren, mai ales ca multi dintre ei n-au fost platiti cu lunile.

"Sunt bine, sunt acasa, dar fara salariul pe 9 luni. Am mai vorbit cu fosti colegi, echipa nu mai exista, s-a desfiintat. Au facut in asa fel incat sa scape de datoriile pe care le aveau de platit. Pentru a pastra numele echipei si tot ce insemna restul clubului, trebuia platita o suma foarte mare", a spus Burdujan pentru www.sport.ro.

Fostul atacant de la Steaua si Rapid e acum in Romania. Are mai multe oferte si s-ar putea intoarce chiar in Ucraina, in cazul unei oferte care sa-l multumeasca.

"Mai astept sa vina ceva mai bun. Am si acum oferte, dar nu sunt ceea ce imi doresc. Daca situatia se schimba in bine, m-as putea intoarce chiar si in Ucraina", anunta Burdujan.

Burdujan, 30 de ani, a fost unul dintre cei mai importanti jucatori de la Cernomoret Odessa intre 2011 si 2013, apoi a trecut la Tavria. Contractul i s-a incheiat in aceasta vara.

Anexarea Crimeei de catre Rusia a insemnat desfiintarea clubului si incercarea oficialilor din fotbalul rus de a include o noua echipa in structurile nationale, in ligile inferioare.

Județele care se mai află în zona roșie din cauza COVID-19. În Capitală, incidența a ajuns la 4,15
BRAT
Modifică setările cookies