Acuzatii grave la Juventus - Dinamo! Un cameraman care filma meciul a fost lovit. Reactia lui Dinamo: "A fost o gluma!"

Acuzatii grave la Juventus - Dinamo! Un cameraman care filma meciul a fost lovit. Reactia lui Dinamo: "A fost o gluma!"

Dinamovistii au creat probleme in meciul cu Juventus!

Comentatorul Digisport a anuntat in direct ca unul dintre cameramanii postului TV a fost agresat chiar in timpul meciului.

"Operatorul nostru a fost batut de suporterii lui Dinamo. Ar trebui ca meciurile din Liga 1 sa beneficieze de niste masuri de securitate mai mari", a spus comentatorul de la Digi.

Cameramanul a intrat in direct dupa meci pentru a explica incidentele: "Am primit o palma dupa ceafa. Eram cu spatele la suporteri, puteam sa fiu intepat cu orice sau lovit din nou. Au tras de camera. Nu mai aveam cum sa-mi fac munca!"

N-a fost singurul moment trist in care a fost implicata galeria lui Dinamo in aceasta seara. In timpul momentului de reculegere in memoria lui Cristian Topescu, fanii alb-rosii au ales sa-si injure marea rivala din Ghencea.

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Balanescu, a expus punctul de vedere al clubului: "A fost o gluma a unui suporter care l-a batut pe umar pe cameraman. Asta se vede pe imagini! Cameramanul nu a fost lovit, asta se vede pe inregistrarile la care ne-am uitat alaturi de Jandarmerie si de reprezentantul detinatorilor de drepturi!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT