Acuzatii grave la Juventus - Dinamo! Un cameraman care filma meciul a fost lovit. Reactia lui Dinamo: "A fost o gluma!"

Acuzatii grave la Juventus - Dinamo! Un cameraman care filma meciul a fost lovit. Reactia lui Dinamo: "A fost o gluma!"

Dinamovistii au creat probleme in meciul cu Juventus!

Comentatorul Digisport a anuntat in direct ca unul dintre cameramanii postului TV a fost agresat chiar in timpul meciului.

"Operatorul nostru a fost batut de suporterii lui Dinamo. Ar trebui ca meciurile din Liga 1 sa beneficieze de niste masuri de securitate mai mari", a spus comentatorul de la Digi.

Cameramanul a intrat in direct dupa meci pentru a explica incidentele: "Am primit o palma dupa ceafa. Eram cu spatele la suporteri, puteam sa fiu intepat cu orice sau lovit din nou. Au tras de camera. Nu mai aveam cum sa-mi fac munca!"

N-a fost singurul moment trist in care a fost implicata galeria lui Dinamo in aceasta seara. In timpul momentului de reculegere in memoria lui Cristian Topescu, fanii alb-rosii au ales sa-si injure marea rivala din Ghencea.

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Balanescu, a expus punctul de vedere al clubului: "A fost o gluma a unui suporter care l-a batut pe umar pe cameraman. Asta se vede pe imagini! Cameramanul nu a fost lovit, asta se vede pe inregistrarile la care ne-am uitat alaturi de Jandarmerie si de reprezentantul detinatorilor de drepturi!"

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ovidiu Tender, primul interviu după ieșirea din închisoare. Cum și-a construit imperiul din Africa
BRAT