Moldovan: "N'Doye era un focar de infectie la Vaslui. Ii recomand sa ia multa lamaie!"

Autor: Sport.ro
Joi 15 Ianuarie 2009, 17:43
Moldovan: "N'Doye era un focar de infectie la Vaslui. Ii recomand sa ia multa lamaie!"

Viorel Moldovan spune ca N'Doye a plecat de la Vaslui intrucat era un jucator indisciplinat si reprezenta "un focar de infectie" pentru echipa.

"N'Doye era un focar de infectie pentru FC Vaslui. Era unul din elementele care infecta sanatatea grupului. Numai cat il vedeam si imi provoca indigestie. Asa cum mi-a recomandat, cred ca ar fi foarte indicat pentru el sa ia multa lamaie", a spus Moldovan.

Antrenorul vasluian considera ca N'Doye oricum nu-si mai avea locul la echipa, avand in vedere jocurile slabe pe care le-a facut in finalul turului de campionat. "Ceea ce a aratat N’Doye in ultima vreme la Vaslui nu era ceea ce imi doream eu. Dadea dovada de indisciplina, iar prin comportamentul lui pe teren, mai mult incurca decat isi ajuta colegii. Oricum, cat mai eram eu antrenor la Vaslui, el nu-si mai avea locul in echipa. Am avut trei discutii cu el, dar nu a inteles nimic", a mai adaugat Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat ca putin il intereseaza de comportamentul lui N'Doye la Dinamo, din moment ce fotbalistul nu mai are nicio legatura cu FC Vaslui.

Viorel Moldovan a declarat ca nu se va opune plecarii de la FC Vaslui a jucatorilor Cristian Haisan si Razvan Neagu. Imediat dupa revenirea din vacanta de iarna, Razvan Neagu i-a marturisit antrenorului echipei FC Vaslui ca nu reuseste sa se adapteze noului stil de lucru impus de Moldovan.

"Razvan Neagu a venit si s-a predat, spunand ca nu face fata cerintelor mele si ii cer prea mult. Nu cred ca va mai ramane la FC Vaslui. Vrea sa mearga imprumut la alte echipe, avand liber din partea mea. De acum este problema administratiei clubului.

Haisan s-ar putea sa ne paraseasca. Isi doreste sa apere si este normal, din moment ce a fost numarul 1 la Vaslui. Si el, ca si Neagu, a fost corect si a venit la mine si mi-a spus in fata. Nu pot sa-l tin cu forta. Daca va pleca, vom cauta alt portar. Oricum, este greu sa ai doi portari valorosi in acelasi timp", a spus Moldovan.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT