EXCLUSIV | Rădoi a surprins pe toată lumea: ”Văzusem ciudățenia formulei de start”. Sfat pentru Sorescu

România a câștigat cu 2-0 meciul cu Islanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 13:13
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 13:21

România a câștigat cu 2-0 în Islanda și continuă să spere la primele două locuri din preliminariile Campionatului Mondial. Marcel Pușcaș a vorbit despre prestația echipei lui Mirel Rădoi în direct la Ora Exactă în Sport.

Alegerile lui Mirel Rădoi pentru echipa de start l-au surprins pe oficialul de la FCU Craiova, care un sfat pentru Deian Sorescu, mijlocașul de la Dinamo, care s-a făcut remarcat cu două ocazii importante în prima repriză.

„Nu mi-a displăcut meciul de aseară. Îmi era puțin teamă, văzusem ciudățenia formulei de start, cu Rațiu care nu prea a jucat în ultima perioadă. Sorescu, extremă stângă când el joacă extremă dreaptă. Mai trebuie să-și coreleze viteza de gândire cu cea de deplasare, uneori ia viteză mai mare decât trebuie. Aici trebuie să mai lucreze.

Încă nu ne debarasăm de gafele din faza defensivă. E mai bine, dar nu e foarte bine. Această echipă a Islandei nu a fost compusă din titulari, ceea ce ne face să nu ne îmbătăm cu apă rece. Rezultatul, una peste alta, este bun. Din păcate pentru noi toate meciurile vor fi decisive, inclusiv următorul, cu Liechtenstein. Mă bucur că Rădoi le-a atras atenția”, a spus Pușcaș, la Ora Exactă în Sport.

Echipa de start a României: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Alibec, Sorescu

Clasamentul Grupei J, după patru etape

 

1. Armenia 10p

2. Germania 9p

3. Macedonia de Nord 7p

4. România 6p

5. Islanda 3p

6. Liechtenstein 0p

Programul următoarei runde:

 

România - Liechtenstein (duminică, 21:45, PRO TV)

Islanda - Macedonia de Nord

Germania - Armenia

CITESTE SI

Modifică setările cookies