Liga 1

"MM este ca un tata pentru mine!" Primele cuvinte emotionante ale lui Arlauskis la prezentarea oficiala la Steaua

Arlauskis a fost prezentat oficial ca portar al Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 11:39
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 11:43

"Voiam sa joc la Steaua inca din perioada in care jucam la Urziceni", a declarat Arlauskis la prezentarea oficiala la Steaua. Acesta a semnat pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru inca un an si va juca cu numarul 24 pe spate, acelasi purtat de golgeterul Rusescu acum doua sezoane.

"Am venit sa fiu campion cu Steaua", a mai declarat portarul lituanian, care a avut si o declaratie emotionanta catre MM Stoica, omul pe care l-a avut la Urziceni in conducerea clubului:

"Incepand de ieri avem un nou portar de nationala, de nationala Lituaniei, care stie campionatul, de care Steaua va avea nevoie. Ieri s-au incheiat negocierile si incepand de ieri el este jucatorul nostru. Contractul este pe un an cu optiune pentru inca un an. Si-a dorit sa vina la Steaua. Cererea noastra a venit in clipa in care si el voia sa evolueze intr-un campionat care da o echipa intr-o competitie internationala. Era in discutie cu noi de doua saptamani, incheiasem un precontract cu el, iar marti s-a oficializat.", a spus Argaseala la prezentarea lui Arlauskis.

Arlauskis nu a vrut sa faca publice datele din contactul sau, insa Argaseala sustne ca va castiga la fel ca si colegii sai, in limitele plafonului impus la Steaua:

"Buna ziua tuturor. Vreau sa spun ca ma bucur ca am ajuns aici. Ma simt ca acasa. Nu ma asteptam sa ma intorc asa de repede in Romania. Steaua e cea mai mare echipa din Romania si simt ca putem sa continuam sa castigam titlul si sa intram in Grupele UCL."

"Pentru mine e un nou inceput, nu am jucat in Rusia. Voi da tot ce am mai bun, sa ajut echipa. Imi place presiunea, ma motiveaza si pot demonstra ca pot fi si mai bun. Sunt mai puternic, am invatat mult acolo, era o echipa foarte buna, cu jucatori foarte puternici. Atat ca un am meciuri in picioare, dar nu e problema, voi prinde repede."

"Am tinut pumnii pentru Steaua, nu numai ca am urmarit campionatul. MM este ca un tata pentru mine. Cand eram la Urziceni imi doream sa joc la Steaua. Este un pas mare in cariera mea. Nu numai ca vrem sa castigam puncte in grupele Ligii, dar vrem sa iesim din grupa.", a spus Arlauskis la prezentarea oficiala la Steaua.

Modifică setările cookies