Mititelu vrea Universitatea Craiova in Liga I din august: "Joc pe National Arena, imi fac echipa repede! Astept FRF la negocieri"

Mititelu vrea Universitatea Craiova in Liga I din august: "Joc pe National Arena, imi fac echipa repede! Astept FRF la negocieri"

Adrian Mititelu a reactionat la Radio Sport 1 dupa decizia luata azi in cazul dezafilierii Craiovei. 

Tribunalul Bucuresti a decis astazi ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sa fie condamnati la 3 ani cu suspendare in acest dosar, plus o compensatie de 250 de milioane de euro, la care se va adauga si o dobanda legala, spune Mititelu, ce va duce suma totala la peste 400 de milioane de euro.

"Am primit cel putin 700 de apeluri si nu va mint. Va pot asigura ca Universitatea Craiova va exista inca de anul asta. Fac apel la toti membrii Federatiei sa ma contacteze dupa EURO sa ne ajungem la o intelegere. Am disponibilitatea sa opresc toata situatia asta, care poate fi grea pentru FRF. Vreau Universitatea in Liga 1 chiar din acest an. In acest fel se poate pune stop prejudiciilor ulterioare. Pana la urma ei vor plati, Steaua, Dinamo si alte cluburi, din banii de drepturi TV. Sa amane campionatul 2-3 saptamani sa ma bage in Liga 1.

Intr-o luna pot face echipa. Altfel o au grea cu mine, merg la CEDO si sigur voi castiga. Oricum mi-am pierdut cea mai frumoasa perioada din viata. Oricum suma va fi mai mare. Dobanda e din 2011, nu din 2013. La Apel, chiar daca reduce la 100 de milioane, va aparea dobanda ulterioara si tot la 250 se duce.

Dar azi cand am iesit pe strada am vazut oameni fericiti, care ma pupau. Nu le-am vorbit de bani, nu vreau sa fiu bogat, nu vreau bani. Cred ca pana in octombrie-noiembrie avem motivarea, iar vara viitoare va fi decizia definitiva. Sa ma cheme dupa EURO cu usile inchise. Dar nu vreau sa dea CSU afara, sa ii lase si pe ei acolo, dar numai dupa ce le comunica tuturor cine sunt si ca nu au legatura cu Universitatea. intr-o luna pot face echipa. Joc si pe Arena Nationala daca vreau in campionat. Pot duce echipa in fiecare etapa in alta parte, Universitatea e iubita peste tot. Mingea e la ei, sa o rezolve.", a zis Adrian Mititelu la Radio Sport 1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies