Mititelu are de primit 400 de milioane de euro de la FRF. Ce echipa fabuloasa isi poate face, cu Messi, Ronaldo si Lewandowski :))

Mititelu are de primit 400 de milioane de euro de la FRF. Ce echipa fabuloasa isi poate face, cu Messi, Ronaldo si Lewandowski :))

Mititelu are de primit o suma colosala de la FRF.

Mititelu a primit un verdict incredibil in cazul dezafilierii Universitatii Craiova. Acesta trebuie sa primeasca 250 de milioane de euro, insa sustine ca suma este de peste 400 de milioane daca la aceasta suma se adauga si dobanda legala in toti acesti ani de cand echipa a fost scoasa din fotbalul romanesc.

Principalii responsabili au fost facuti Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, cei doi fiind condamnati la inchisoare cu suspendare. FRF trebuie sa plateasca astfel o suma imensa, insa site-ul oficial a emis un comunicat prin care spun ca nu au de gand sa plateasca pentru greselile facute in mandatul lui Mircea Sandu.

Chiar si asa, Mititelu spune ca procesul sau este cu FRF, nu cu o persoana anume, si se pregateste sa negocieze cu Federatia pentru o suma mai mica.

Daca ar incasa 400 de milioane de euro, ceea ce e aproape imposibil, Mititelu ar putea sa isi faca o echipa galactica la Universitatea Craiova. La un prim exercitiu de imaginatie, daca luam cotele de piata ale jucatorilor, echipa lui Mititelu ar putea arata in felul urmator:

Casillas (3 mil) - Dani Alves (10 mil), Sergio Ramos (40 mil), Chiellini (10 mil), Alaba (25 mil)  - Fellaini (15 mil), Xabi Alonso (5 mil) - Messi (100 mil), Iniesta (30 mil), Ronaldo (110 mil) - Lewandowski (60 mil)

TOTAL - 408.000.000 euro
VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies