Superliga

Mitica de la Liga e REVOLUTIONAR! Planul genial de schimbare al fotbalului romanesc! Daca ii iese, ne-am scos :) Ce vrea sa faca

►Special “High, Olanda”, vineri 19:00 ►Anglia – Muntenegru, vineri 22:00 Sport.ro ►Suedia – Austria,vineri 22:00 Voyo

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Octombrie 2013, 08:40
Data actualizarii: Marti 08 Octombrie 2013, 08:42

Mitica Dragomir are planuri mari cu fotbalul romanesc.

Acesta vrea sa refaca intreg sistemul competitional. Liga 1 va suferi modificari, numarul de echipe urmand a fi redus la 14, in timp ce Liga a 2-a va fi formata dintr-o singura serie, nu doua ca in prezent.

Seful de la LPF vrea astfel mai multa calitate si mai putina cantitate in fotbalul romensc, urmand a impartii banii din drepturile TV cu o mana mult mai "larga", dat fiind numarul mic de echipe ce urmeaza a lua parte la competitie.

"Daca eu plec, jumatate din cluburile noastre intra in faliment. M-am gandit sa ma retrag o data cu Mircea Sandu. Daca nu iau minimum 102 de milioane de euro, cu TVA inclus, plec de la LPF. Licitatia este in martie. Voi propune micsorarea numarului de echipe.

Campioana va lua in jur de 5.5 milioane de euro, in loc de 3.5 acum. Asta este misiunea mea! Sa obtin cit mai multi bani din drepturile TV. Vreau sa fie 14 echipe. Vreau sa fie o singura serie de Liga 2, din care sa promoveze doua.

Dar, daca batem palma cu olandezii cu care negociem, un roman va putea vedea partidele din Liga I din orice colt al lumii, cu conditia sa aiba un telefon mobil", a spus Dumitru Dragomir la Fanatik Show de la EtnoTV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!