Miriuta da din casa! Fost international maghiar, antrenorul CFR-ului ii va da informatii selectionerului Ungariei: "De ce nu?"

Fost international maghiar, Miriuta o sa-i ajute cu sfaturi pe unguri inaintea meciului de la Bucuresti. Miriuta a jucat 8 meciuri pentru Ungaria si a marcat un gol.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 21:33
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 21:38

Pentru ca Piturca n-a luat pe nimeni de la CFR, Miriuta nu s-a uitat la meciul cu Grecia. Acum, antrenorul spune ca asteapta "derby-ul" dintre Romania si Ungaria.

Prieten cu selectionerul nationalei Ungariei, Attila Pinter, Miriuta e dispus sa-l ajute pe acesta, mai ales ca Piturca nu se uita la jucatorii CFR-ului.

"Deac nu va fi convocat, stati linistiti. Probabil ca maghiarii ma vor suna, o sa discut cu ei. Daca Attila Pinter va avea nevoie de informatii, i le voi da, de ce nu?", a spus Miriuta.

"Bine ca jucam cu ungurii, si nu cu nemtii. Indiferent de ce varsta au ei"
- spune Marcel Raducanu, cel care e sigur ca putem castiga meciul de pe 11 octombrie. Acesta nu crede insa ca putem rezista Germaniei: "Echipa de tineret a Germaniei bate si nationala mare a Romaniei, mai ales dupa cum au jucat nemtii in acel 8-0", spune acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!