Suntem buni dar n-avem valoare! Mircea Sandu CRITICA strategia Stelei: "Cu banii de pe Varela se putea sustine un centru de copii"

Autor: Sport.ro
Marti 01 Octombrie 2013, 18:45

	Suntem buni dar n-avem valoare! Mircea Sandu CRITICA strategia Stelei: "Cu banii de pe Varela se putea sustine un centru de copii"

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a incropit o echipa cu jucatori tineri de la Academia lui Hagi pentru a juca in UEFA Youth League. Steaua a luat 7 goluri in primele doua meciuri. Mai intai a venit infrangerea cu Schalke cu 0-3, iar astazi, pustii lui Chelsea au trecut cu 4-0 de Steaua lui Ion Toma.

Mircea Sandu stie care este solutia pentru ca Steaua sa isi faca o echipa puternica. Cu banii de pe Varela Steaua si-ar fi putut sustine timp de trei ani o academie de copii.

“Noi nu il avem pe Abramovici in Romania sa faca ce a facut la Chelsea. Hagi cum a putut? Trebuie sa aduci copii si sa angajezi antrenori. Stiti cumva pretul cu care a fost adus Varela de la Vaslui? Un centru de copii de la un club din Romania daca ar investi 300.000 de euro pe an ar putea sustine 300 de jucatori.

Cu banii dati pe Varela un centru al unui club ar fi putut sutine mai multi copii. Nu putem sa avem nationale de juniori si seniori in stilul asta. Problema juniorilor este una foarte mare in Romania. Avem un program destul de bine pus la punct dar nu avem cu cine. Mi se pare injositor ca am pierdut cu Polonia la U17. Am luat 6 la juniori mari”, a spus Mircea Sandu.

Sandu este convins ca Steaua poate furniza o surpriza placuta in Liga in fata lui Chelsea.
"Este un meci foarte greu pentru Steaua. Daca nu pierde in aceasta seara are mari sanse sa prinda primavara europeana. O sa se refaca moralul pentru meciul cu Basel. Elvetienii pot crea culoarul pentru o primavara europeana. Steaua a batut-o pe Chelsea, dar atunci nu era Mourinho. Depinde mult de cum vor intra in teren. Trebuie sa aiba si un dram de noroc.", a mai spus Mircea Sandu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT