MIhai Stoichita deniz giafer Dinamo Superliga

EXCLUSIV Stoichiță îi ia apărarea unui tânăr jucător de la Dinamo: "Face parte din viitor, sper să fie convocat la națională"

Deniz Giafer (20 de ani) a fost eliminat în primele minute în meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu 0-5 de Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 12:32
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:13

Convocat la echipa națională U20, tânărul fotbalist a comis mai multe greșeli la echipa de club, însă Mihai Stoichiță este de părere că ar fi benefic să fie chemat în continuare la reprezentativa U20 a României. 

"Mi-ar plăcea foarte mult să fie convocat la echipa națională U20 de Lobonț, ar fi un element de încredere, de readucere pe linia de plutire a acestui jucător, din punct de vedere al moralului.

Deocamdată U20 și U21 sunt naționale care joacă fără miză. Meciurile lor sunt de observare, de construcție, de edificare asupra valorii unor jucători posibil prezenți la Campionatul European din 2023. Giafer face parte din viitor", a declarat Mihai Stoichiță la PRO X. 

Deniz Giafer a fost promovat de la echipa secundă a celor de la Dinamo, iar în acest sezon de Liga 1 a jucat în nouă meciuri.

Modifică setările cookies