Mihai Stoica se intoarce maine la Steaua. "Locul lui e la Steaua, nu am angajat pe nimeni pe functia lui" Maine poate fi eliberat

In 4 martie 2014, Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in "Dosarul Transferurilor".

Mihai Stoica poate iesi din inchisoare luni, daca va primi o decizie favorabila! Patronul Stelei a comentat informatia, spunand ca il asteapta la Steaua.

"Mihai Stoica... e ziua lui de eliberare, nu ma intrebati pe mine. Locul lui e la Steaua, nici macar nu am angajat om pe functia aia din respect pentru el", a spus Gigi Becali duminica dimineata, inainte de vizita alaturi de echipa la biserica.

Fostul manager al Stelei se poate intoarce la echipa alaturi de care a iesit campion si a merg in grupele Champions League. Acesta a fost incarcerat in Dosarul Transferurilor, putand fi eliberat luni dimineata din detentie, daca va primi o sentinta favorabila.

Acesta a primit un prim raspuns favorabil pe 4 ianuarie, procurorii facand insa apel la decizie. "El va fi consilierul meu. Nu va avea voie sa puna stampila si sa semneze sau sa reprezinte clubul. Dar va fi consilierul meu si o sa lucreze tot ca inainte. Eu trimit consilierul dupa echipa. Daca era Mihai Stoica la echipa, il mai vedeai pe Tudorie prin centrul vechi ca sa faca ce a facut? Niciodata", a declarat Becali intr-o conferinta de presa, la inceputul anului.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A treia sedinţă a Comitetului interministerial are loc vineri. Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în țară
BRAT
Modifică setările cookies