Mihai Stoica, ironizat de rapidisti inainte de Rapid - Steaua! Managerul Stelei nu scapa nici dupa ce a intrat la inchisoare

Mihai Stoica, ironizat de rapidisti inainte de Rapid - Steaua! Managerul Stelei nu scapa nici dupa ce a intrat la inchisoare

Steaua - Stromsgodset - in direct la PRO TV, miercuri ORA 20:30

Directorul Tehnic al Rapidului si antrenor dupa ce a plecat Viorel Moldovan, Marian Rada l-a ironizat pe Mihai Stoica, fostul manager din Ghencea care a creat un scandal imens ultima data cand a venit in Giulesti.

Acesta a fost fluierat de fani si a intrat in diferite "clinchuri" cu ei, situatia fiind aproape de a degenera in tribuna. Intre timp, Stoica a ajuns la puscarie iar Rapidul, dupa ce a promovat, joaca in aceasta seara cu Steaua in Cupa Ligii, situatia parand mult mai calma decat acum un an.

Marian Rada nu l-a uitat insa pe Meme, caruia i-a transmis si un mesaj indirect:

“Cu 5 suporteri va fi mai usor, sper sa nu vina iar cu vreun manelist pe aici si sa defileze pe teren, oameni care sa dea cu calcaiul in leucoplast... sa nu vina cu bodyguarzi, cu oameni infiltrati printre agentii de paza.

Atunci a fost ceva dubios, se vedea ca se astepta la o incitare, voiau sa incite incat sa se intample ceva. Tot timpul la jocurile cu Steaua au fost incidente - bricheta care ne-a privat de un titlu... Sper ca maine sa se joace totul in limitele...si sa castige cel care isi doreste mai mult”, a spus Rada la Dolcesport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies