Mihai Stoica Stan Mustata Liga 1

Mihai Stoica, audiat astazi de procurorii DNA intr-un nou dosar! La ce intrebari a fost obligat sa raspunda:

Mihai Stoica a fost chemat astazi la audieri de procurorii DNA

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 19:36
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 19:42

Mihai Stoica, condamnat definitiv in dosarul transferurilor, a fost audiat de procurorii DNA in cazul judecatorului Mustata - arestat pentru ca cerea bani in schimbul unor decizii favorabile - si le-a spus anchetatorilor ca nici magistratul, nici apropiati ai sai nu i-au facut astfel de propuneri.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Stoica a fost audiat de anchetatori, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in 6 mai.

Potrivit acelorasi surse, declaratia lui Mihai Stoica a fost una scurta, acesta aratand ca nu are vreo legatura cu faptele de care este acuzat judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti.

Anchetatorii l-au intrebat pe Stoica daca il cunoaste pe magistrat sau pe complicii acestuia, respectiv grefiera Mariana Curea, Florian Alexandru, apropiat al clanului Camataru, si Ion Boraciu, detinatorul unei ferme de animale, iar acesta a raspuns ca nu.

Totodata, spun sursele citate, Stoica a mentionat ca nici vreun apropiat al sau nu i-ar cunoaste pe acestia si ca nu a venit nimeni la el cu propuneri privind solutionarea favorabila a contestatiei sale impotriva deciziei definitive prin care a fost trimis la inchisoare.

In acest context, Mihai Stoica le-a aratat procurorilor DNA ca numele sau a fost folosit de cei implicati in dosarul judecatorului Mustata fara ca el sa aiba cunostinta despre acest lucru si fara acordul sau.

Modifică setările cookies