Superliga

Mihai Stoica a dezvăluit totul! De ce au venit, de fapt, jucătorii de la Șahtior și Dinamo Kiev la baza FCSB-ului

FCSB sare în ajutorul ucrainenilor de la Dynamo Kyiv.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 08:00
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 08:11

Trei fotbaliști ucraineni, refugiați în București, se vor pregăti alături de echipa lui Gigi Becali, pentru a rămâne în formă, astfel încât să își poată ajuta echipa națională în iunie, la meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Sergeiy Sydorchuk, Taras Stepanenko şi Sergeiy Kryvtsov se vor antrena alături de FCSB, iar oficialii clubului le-au propus acestora ca în cazul în care își doresc, să joace pentru echipa din Capitală.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că unul dintre ei a fost azi la baza FCSB pentru a inspecta condițiile de pregătire ale „roș-albaștrilor”.

"Nu există nicio situaţia cu cei trei jucători. Sergiy Sydorchuk, el dacă voia să joace fotbal juca oriunde. Sydorchuk a venit astăzi în bază doar ca să-l acompanieze pe nea Mircea. Ca om face o impresie extraordinară. Nu se pune problema acum despre FCSB. Eu unul nu îmi permit să vorbesc de altceva când oamenii mor acolo. Omul a venit să viziteze, a venit să vadă condiţiile unde stau oamenii ăştia refugiaţi care au fost ajutaţi de Becali.

Chiar am primit o scrisoare de la Igor (n.r. - Surkis, patronul lui Dinamo Kiev) care ne mulţumeşte. Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu ajute echipe de fotbal? Mircea Lucescu nu a mai fost de mult la noi în bază, dar acolo s-au făcut multe", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!