Mihai Stoica a adus doar 2 jucatori la Steaua. Ce mesaj are pentru "dinamovistii" Tamas si Marica

Mihai Stoica a adus doar 2 jucatori la Steaua. Ce mesaj are pentru "dinamovistii" Tamas si Marica

Mihai Stoica a vorbit dupa eliberarea din inchisoare.

Steaua a facut 12 transferuri in aceasta iarna, insa doar 2 jucatori au venit la indemnarea lui Mihai Stoica, cel care facea in urma cu cativa ani aproape toate transferurile la Steaua.

"Doar Pintilii si Bawab au venit la recomandararea mea. Cat despre Tamas si Bourceanu, doar ei pot da raspunsul pe teren. Eu ii sprijin asa cum fac cu oricare jucator al Stelei, chiar daca il cheama Stanciu sau Ontel. Ma intereseaza ca Marica sa fie atacantul de care Steaua are nevoie si, daca se va antrena suta la suta, nu ma indoiesc ca va fi. Noi jucam acum, echipa nationala abia in iunie", a spus Mihai Stoica, intr-un interviu acordat pentru Gazeta.

Acesta a comentat si situatia sa dupa eliberare. Fostul manager al Stelei a declarat ca s-a consultat cu mai multi specialisti in drept si acestia i-au transmis ca poate sta pe banca in timpul meciurilor, insa nu doreste sa faca acest lucru:

"Situatia mea este foarte clara. Nu am drept de semnatura si nici de a negocia transferuri pana in 2019. (...) Ma voi ocupa, ca si in ultimul mandat, exclusiv de probleme sportive, fara sa am implicare in vreo problema administrativa. Specialistii in drept pe care i-am consultat mi-au confirmat ca pot sta pe banca, doar ca nu mai intentionez sa o fac.", a spus Stoica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Şedinţă de lucru pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, la Palatul Cotroceni
BRAT
Modifică setările cookies