Artem Milevskiy Concordia Chiajna Nicusor Stanciu Steaua Liga 1

"Mi-a placut de acest tip, nr. 10 de la Steaua!" A fost transferul surpriza in 2016 in Liga I, a ramas impresionat de Stanciu si vorbeste despre o mutare la Steaua din vara

Alaturi de valul de transferuri surpriza de la Steaua, si Chiajna a reusit sa aduca un nume important in Liga I... pentru trecutul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016, 17:51
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2016, 18:02

Milevskiy a venit la Chiajna in 2016 dupa ce a avut probleme mari in ultimii ani. Considerat un super talent in trecut, atacantul Chiajnei incearca sa-si revina in Liga I.

Acesta a vorbit despre primele sale impresii in Liga I dar si despre un posibil transfer din vara:

"Am vazut cateva partide la tv, cum a fost Steaua - Dinamo. La meciul de Cupa, Steaua a jucat cu echipa a doua, am inteles, si, in opinia mea, a fost mai buna decat Dinamo, a avut mai multe ocazii."

"Mi-a placut de acest tip, numarul 10 de la Steaua, Stanciu. E tanar si cred ca poate ajunge un jucator mare. De asemenea ii stiu pe Marica si Mutu, ei sunt deja legende."

"Mi-a mai placut Palic, de la Dinamo, croatul, si el e bun. si Gnohere, atacantul de culoare de la Dinamo, e foarte puternic, m-a impresionat. Aveti in Romania jucatori foarte interesanti, credeti-ma.", a spus Milevskiy pentru DigiSport.

Intrebat daca l-ar interesa un transfer la Steaua sau Dinamo din vara, acesta a declarat: "Da, bineinteles. Daca voi da pase decisive, voi marca si voi juca foarte bine, de ce nu?"

Modifică setările cookies