"Mi-a placut de acest tip, nr. 10 de la Steaua!" A fost transferul surpriza in 2016 in Liga I, a ramas impresionat de Stanciu si vorbeste despre o mutare la Steaua din vara

Artem Milevskiy Concordia Chiajna Nicusor Stanciu Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016, 17:51
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2016, 18:02

Alaturi de valul de transferuri surpriza de la Steaua, si Chiajna a reusit sa aduca un nume important in Liga I... pentru trecutul sau.

Milevskiy a venit la Chiajna in 2016 dupa ce a avut probleme mari in ultimii ani. Considerat un super talent in trecut, atacantul Chiajnei incearca sa-si revina in Liga I.

Acesta a vorbit despre primele sale impresii in Liga I dar si despre un posibil transfer din vara:

"Am vazut cateva partide la tv, cum a fost Steaua - Dinamo. La meciul de Cupa, Steaua a jucat cu echipa a doua, am inteles, si, in opinia mea, a fost mai buna decat Dinamo, a avut mai multe ocazii."

"Mi-a placut de acest tip, numarul 10 de la Steaua, Stanciu. E tanar si cred ca poate ajunge un jucator mare. De asemenea ii stiu pe Marica si Mutu, ei sunt deja legende."

"Mi-a mai placut Palic, de la Dinamo, croatul, si el e bun. si Gnohere, atacantul de culoare de la Dinamo, e foarte puternic, m-a impresionat. Aveti in Romania jucatori foarte interesanti, credeti-ma.", a spus Milevskiy pentru DigiSport.

Intrebat daca l-ar interesa un transfer la Steaua sau Dinamo din vara, acesta a declarat: "Da, bineinteles. Daca voi da pase decisive, voi marca si voi juca foarte bine, de ce nu?"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!