Mesajul NEASTEPTAT al lui Piovaccari pentru stelisti! Campionii negociaza in paralel pentru un alt fost golgheter al Ligii I

"Nu ma vad prea curand la Bucuresti!" - e mesajul lui Piovaccari pentru stelisti. Si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, recunoaste ca negocierile cu Piovaccari sunt imposibile. Mai aproape de Steaua e fostul atacant al Petrolului - Bokila.

Piovaccari e de vanzare. Steaua nu-l mai poate lua imprumut. Nu pretul lui e problema, ci salariul pe care italianul il castiga in Italia - 800 de mii de euro pe sezon. Piovaccari vrea aceasi bani si la Steaua.

"Noi am avut discutii si cu el, numai ca deocamdata nu exista nimic concret. Cateva zile inseamna foarte mult, se pot schimba multe in ceea ce priveste un transfer", a spus Argaseala.

Mai aproape de Steaua e Bokila. Steaua ii poate oferi 15 mii de euro pe luna, dar nu a ajuns la o intelegere cu rusii de la Terek, care cer prea mult.

"Da, suntem interesati de Bokila, dar pretul e cam mare. Rusii vor doua milioane pe el, asta ne-au anuntat", a mai spus presedintele Stelei.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, ii sfatuieste si el pe stelisti: "Luati-l acum pe Bokila, va pleca pe 4-5 milioane de la Steaua".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies