Adrian Mititelu CSU Craiova FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga

Mesajul lui Adrian Mititelu, după victoria din derby-ul Olteniei: „Nu a făcut minuni Napoli! Nu a închis vestiarul și face ce vrea!” 

Mihnea Stefan
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 23:20
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 23:20

Runda a 19-a din Superligă a oferit derby-ul Olteniei, între Universitatea Craiova și FCU Craiova. Elevii lui Nicolo Napoli (60 ani) s-au impus cu 2-0, grație golurilor lui William Baeten (25 ani) și George Ganea (23 ani), din minutele 50 și 60. 

Adrian Mititelu nu-i dă credit lui Nicolo Napoli pentru victoria contra Universității Craiova, 2-0

Adrian Mititelu (54 ani) a obținut primul succes împotriva clubului finanțat de Mihai Rotaru. De altfel, omul de afaceri a mărturisit că așteaptă acest triumf de când Universitatea Craiova s-a divizat. Cu toate acestea, Adrian Mititelu consideră că victoria din derby nu trebuie să-i fie atribuită în totalitate lui Nicolo Napoli. 

„A fost un meci special pentru mine, aștept rezultatul de foarte mult timp. Cred că meritam victoria și în ultimele două confruntări cu ei, din păcate nu am reușit-o. Aveam deja 3 victorii în fața noastră. Noi sumtem într-o situație foarte nasoală în clasament, departe de ce ne-am propus în vară. Dar a ieșit cum nu se poate mai bine pentru noi. 

Așa e la Craiova. Vrei să omori o echipă, să faci alta politic, să-i faci și stadion... E clar că creezi un crater în Craiova care va fi greu de acoperit vreodată. Asta nu e vina mea. E vina celor care au încălcat legea și au permis să fie două echipe cu același nume. Nu există nicăieri în lume, dar la noi justiția nu-și face treaba. Nu mai vreau să vorbesc, dar asta este. S-au separat apele. Există oameni care s-au asociat cu CSU și așa au rămas, sunt și foarte mulți care au rămas alături de noi, indiferent de situația noastă. Mergem înainte, astăzi a fost seara noastră. Să sperăm că vor mai fi seri din astea, pentru că vor mai fi multe confruntări cu ei. 

Nu a făcut Napoli minuni. În seara asta poate echipa a avut mai multă șansă. Echipa asta a jucat bine din prima etapă. Poate în unul sau două meciuri adversarul a fost peste noi. Punctele nu arată situația reală. Să nu credeți că a venit Napoli, a închis vestiarul și face tot ce vrea la echipă. Napoli e o rotiță într-un sistem. Aceiași jucători sunt, nu s-a schimbat nimic, s-a spart ghinionul”, a declarat Adrian Mititu la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!