EXCLUSIV | Mesajul incredibil al fanilor in scandalul portarilor la Steaua! Pe cine au ales ultrasii intre Arlauskis si Cojocaru

EXCLUSIV | Mesajul incredibil al fanilor in scandalul portarilor la Steaua! Pe cine au ales ultrasii intre Arlauskis si Cojocaru

Fanii Stelei si-au exprimat optiunea in cazul titularizarii lui Cojocaru in poarta Stelei.

Arlauskis a fost scos din lot inainte de meciul cu Rapid de catre Gigi Becali, locul acestuia in poarta fiind luat de tanarul Cojocaru. Acesta a aparat bine, neavand nicio vina la golul incasat de la Gecov.

Chiar daca Arlauskis a fost cel mai bun stelist in turul de campionat, fanii vor sa il vada pe Cojocaru in poarta in acest retur. Lituanianul nu vrea sa isi prelungeasca intelegerea cu Steaua pentru a prinde un contract afara asa ca ultrasii s-au intors spre portarul crescut in curtea Stelei.

Acestia si-au exprimat sustinerea pentru Cojocaru, mergand pe mana lui chiar daca nu are experienta, foarte putini fani fiind de parere ca portarul de doar 19 ani nu ar trebui sa fie titular din cauza ca nu are experienta.

Mai mult, fanii sunt de acord sa ii accepte si eventualele gafe ale lui Cojocaru: "Si Tatarusanu gafa la inceput", spun fanii. Nu doar ei il sustin pe Cojocaru, ci si conducatorii Stelei, in frunte cu Galca si Duckadam.

 
"Eu zic ca daca Arlauskis va pleca, nu trebuie sa transferam un alt portar de valoare, pentru ca avem deja unul si acesta este Valentin Cojocaru. E momentul sa-i dam credit acestui portar de mare valoare" - Helmuth Duckadam

 

Tole: Da, ar trebui sa i se acorde incredere, deoarece este tanar si are multe de aratat. Daca tot amanam titularizarea lui pe motivul ca e prea tanar nu va ajunge niciodata la un nivel ridicat
Florin: in campionat da ... in Europa cam greu ..daca nu are experienta.
Katalino: Steaua poate juca cu orice portar.
Stelian: Normal ca il poate inlocui Cojocaru pe Arlauskis.
Andrei Dolea: da poate daca ii da incredere mai multa.
T: trebuie sa primeasca meciuri si Cojocaru!
Boggie:  Nu ..Cojocaru nu are experienta.
Anonim: Mai bine fara portar, decat cu Cojocaru.
Catalin: Acum nu. E ca si cum l-ar inlocui Pacheco pe Casillas la Real... e prea tanar, mai are nevoie de meciuri grele.
Dany: da el este viitorul la Steaua.
Alex: Sigur ca se poate, e momentul lui, nu mai poate sta mult pe bara. Un sezon titular in poarta si tanarul portar al Stelei va fi un om important in viitorul apropiat. Prevand un nou Tatarusanu, sa apere 5 ani poarta Stelei si sa nu ii poata lua nimeni locul.
Claudiu Turca: desigur, Cojocaru este un portar excelent....
Andrei: Avem mare incredere in Cojocaru si vom fi langa Steaua orice ar fi.
GD: cu siguranta Cojocaru poate fi titular, valoarea nu asteapta numarul anilor.
Mario: Cojocaru este un portar de viitor ca acum ar fi timpu sa inceapa sa apere mai mult sezonul asta, pentru ca sezonu viitor sa fie titual incontestabil in poarta Stelei.
Gabi Babadag: Sa-l bage chiar daca gafeaza, si Tatarusanu gafa la inceput.
Lupu Liviu: el va fi viitorul Stelei si al nationalei.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies