Liga 1

Mesajele motivaționale ale lui Edi Iordănescu și Mihai Stoica înaintea meciului cu Mioveni! Ce le-au transmis jucătorilor

Edi Iordănescu nu își va putea conduce jucătorii la meciul cu CS Mioveni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 22:35
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 23:41

Înaintea meciului cu CS Mioveni, de sâmbătă, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, FCSB a primit o lovitură grea. Roș-albaștrii nu se vor putea baza pe 12 jucători, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea, sunt depistați pozitiv sau suspecți la noul coronavirus, iar Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu sunt accidentați. 

Edi Iordănescu, care este și el infectat și se află în autoizolare, este conștient că meciul cu CS Mioveni va fi un test greu pentru elevii săi. De aceeea, antrenorul FCSB-ului a ținut să le transmită un mesaj jucătorilor săi. 

Puternici indiferent de moment! Uniți indiferent de distanță!”, a scirs Edi Iordănescu la contul oficial de Facebook. 

Totodatată, chiar dacă are doar 15 jucători valizi pentru meciul cu argeșenii, Mihai Stoica este încrezător în forța FCSB-ului. 

Chiar dacă avem doar 15 jucători apți cu noi (dintre care 4 U21), chiar dacă lipsesc Edi Iordanescu și 4 membri ai staff-ului tehnic precum și alți colegi de care aveam nevoie, chiar dacă am fost din nou alungați din municipiul București (cu 3 stadioane ridicate din bani publici care ne puteau găzdui contracost) suntem încrezători.

Pentru că, la fel ca anul trecut în derby, băieții se mobilizează exemplar în astfel de situații, pentru că Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că  Peluza Nord Steaua Oficial va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!

P.S. Mulțumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiționat oferit și lui Eugen Nae care mâine își va suplini prietenul (și fostul coleg)”, a postat managerul general al roș-albaștrilor pe contul oficial de Facebook. 

Pentru meciul cu CS Mioveni, din etapa a 12-a a Ligii 1, FCSB îl va avea pe banca tehnică pe Eugen Nae. Acesta a mai fost antrenor cu portarii la echipa bucureșteană în două perioade, 2010-2011 și 2012-2013.

Modifică setările cookies