Liga 1

Mesaj pentru Galca: "Suna-ma oricand, te ajut cu placere!" Reghecampf a renuntat la Szukala dupa o discutie cu Gigi Becali

Reghecampf i-a transmis lui Galca faptul ca poate sa il sune oricand pentru a-l ajuta cu informatii despre Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 11:34
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 11:40

Fostul antrenor al Stelei il sfatuieste pe Galca sa aiba o relatie buna cu Mihai Stoica, daca vrea sa aiba succes la Steaua. Acesta il va ajuta pe noul antrenor cu orice informatie, daca acesta doreste sa dialogheze cu el.

Reghe a dezvaluit de asemenea ca a renuntat la Szukala dupa ce a avut o discutei cu Gigi Becali, patronul Stelei transmitandu-i ca are nevoie de jucatori de valoare pentru a merge in Liga Campionilor!

Care e prima impresie la Al Hilal: "Este o echipa foarte iubita, care isi doreste multe trofee. M-am intalnit cu presedintele, cu printul, totul este ok. Nu mi-am luat turban si nu glumesc cu aceste lucruri, ii respect foarte mult. Vreau sa ma obisnuiesc cu gandul ca trebuie sa fac performanta."

Pintilii da, Szukala nu: "Suntem in discutii cu Pintilii, este adevarat. Avem un mijlocas care nu este disponibil 2 luni de zile, de aceea am demarat discutiile. Il vreau pe Pintilii pentru calitatile lui si ma poate ajuta mult. Nu il iau pe Szukala, discutiile s-au terminat, chiar ieri am vorbit cu Gigi Becali si Steaua are nevoie de jucatori importanti pentru a merge in Champions League."

Galca are nevoie de Mihai Stoica: "Cred ca Galca e cea mai buna solutie, daca Steaua a optat pentru el. Eu nu am auzit decat lucruri pozitive despre el, ca lucreaza bine si ca e serios. Cred ca va reusi sa faca rezultate la Steaua. Costel are nevoie de o relatie foarte apropiata cu Mihai Stoica."

Anton e o varianta pentru Steaua: "Sunt foarte multi jucatori buni in campionatul romanesc, Anton este unul dintre ei. Daca bugetul permite si echipele se inteleg, il pot transfera. Dar nu uitati ca Steaua are deja jucatori pe postul de mijloca central, Filip, Prepelita, Radut, Neagu."

Il ajuta pe Galca cu placere: "Il ajut cu cea mai mare placere daca isi doreste sa vorbeasca cu mine, suntemd e varsta apropiata si il ajut daca doreste."

Modifică setările cookies